Locatie

Mexicaans restaurant Four Rose's is gevestigd in het hoekpand van de Oosterstraat en het Zuiderdiep. Dit recentelijk verbouwde en vrijstaande monumentale pand in het centrum van Groningen biedt plaats aan 200 gasten. Dit alles verdeeld over drie verdiepingen en vijf aparte afdelingen met allen een gezellige sfeer, ruime tafels en vooral veel ramen.

Bij binnenkomst wordt u aan de bar ontvangen en kunt u meteen een tafel een uitkiezen of eerst een drankje aan de bar gebruiken om alvast de kaart even door te nemen.

Parkeren

In de binnenstad van Groningen geldt kort parkeren. Voor langer parkeren zijn er voldoende parkeergarages. Drie hiervan dichtbij de Four Rose's zijn aan de Rademarkt, onder het Holland Casino en aan het Damsterdiep

Keuken

Onze keuken werkt uitsluitend met biologisch verantwoorde producten, die dagelijks vers worden bereid. Elke morgen maken de dag koks van verse ingrediënten de basis voor onze gerechten ter voorbereiding op de avond.

Bediening

Onze bediening is vriendelijk, vlot, attent en enthousiast. Wanneer er toch iets mis mocht gaan, schroom dan niet om dit meteen aan te geven of met onze bedrijfsleiding te delen. Wij vinden het altijd belangrijk dat u een prettige avond bij ons heeft.